Office

Traditioneel is Apple zeer aanwezig geweest bij architecten en in de grafische sector. Maar inmiddels ziet ook een belangrijk deel van andere bedrijfstakken dat Apple meer dan uitstekende systemen biedt voor hun toepassingen. Huisartsen, hotels, winkels, tandartsen, advocaten, notarissen, …. zijn daar een voorbeeld van.

Apple systemen zijn veel meer dan alleen een esthetische of intuïtieve ervaring. De bijzondere gebruiksvriendelijkheid, kostenbesparing en efficiëntie worden hoog gewaardeerd.
Hierdoor is er minder tijd nodig voor IT-zaken en kan er dus meer gefocust worden op de kernactiviteiten.

Apple kan eenvoudig met Office documenten overweg en kan probleemloos bestanden uitwisselen met pc’s. De meeste grote software pakketten hebben ook een mac-versie. En voor Windows toepassingen die niet direct een Mac versie te bieden hebben, zijn er diverse oplossingen. Gaande van Windows op een Mac via bv Parallels, tot terminal server-oplossingen voor gecentraliseerde desktops tot volledig gevirtualiseerde omgevingen die het modern management en redundantie van server + storage mogelijk maakt.

Wat kunnen we voor u doen?

shutterstock_196030916

Cloudhosting & mailserver

Opzetten van eigen mail-server of van cloud-based mailhosting.

Optimalisatie werkstations

De installatie van werkstations centraliseren en optimaliseren via Deploystudio

Virtuele omgevingen

Opzetten van virtuele omgevingen op Mac Pro of Mac mini

Printers

Leveren en installatie van alle printers (ook printen voor een vast bedrag per maand)

Apple implementatie

Implementatie van Apple in Windows omgevingen.

Mobile device management

Opzetten van een Mobile Device Management om zo uw iPads en Macs optimaal te beheren.

Naast Apple kan je bij Xpert-IT ook terecht voor je internet, netwerk, professionele backup, beveiliging, VOIP en printer oplossingen. Kortom een support partner van A tot Z.

mac-office

5 redenen waarom een Mac wél een plaats verdient op uw werkvloer:

1. Geen crashes

Beweren dat een Mac nooit crasht is overdreven. Maar het is wel een feit dat Macs over het algemeen minder vastlopen dan computers die op Windows draaien. Dat heeft te maken met de opbouw van het besturingssysteem.

2. Gebruiksvriendelijker

Een Mac werkt heel intuïtief. Je hebt geen ingewikkelde handleidingen nodig als je er de eerste keer op werkt. Het is waar dat Windows ook al een hele weg heeft afgelegd, maar een Mac blijft makkelijker te bedienen. Kijk maar hoe vlot kinderen met een iPhone en iPad overweg kunnen. Een Mac computer is op dezelfde intuïtieve manier gebouwd.

3. Minder of geen last van virussen

Voor de meeste Macintosh gebruikers zijn computervirussen iets waar ze in de krant over lezen. Ongevraagde mailtjes van besmette computers van kennissen openen, is natuurlijk ook voor hen geen goed idee. Maar dan nog richten die virussen op een Mac normaal geen kwaad aan.

4. Mooier

Over schoonheid valt te twisten, wordt vaak gezegd. Maar feit is wel dat Apple met de vormgeving van de Mac hoge ogen gooit.Natuurlijk interesseert het sommige mensen weinig of niets of hun computer ‘mooi’ is: als hij maar z’n werk doet. Maar een mooie computer werkt wel prettiger. Zeker voor veel mensen in de creatieve sector speelt het visuele aspect een belangrijke rol.

5. Eén fabrikant

Pc’s worden gemaakt door allerlei verschillende fabrikanten en het besturingssysteem Windows door nog een andere partij (Microsoft). Alle Macs daarentegen worden geproduceerd door Apple en datzelfde bedrijf maakt ook het besturingssysteem. Hierdoor weet je zeker dat het besturingssysteem en de hardware optimaal op elkaar zijn afgestemd. Een nieuwe printer, camera of scanner werken op een Mac direct. Je moet meestal niets installeren of niet op zoek gaan naar de juiste drivers.

Wij bieden ook interessante lease- en financieringsmogelijkheden aan.
Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contacteer ons

Tevreden klanten