« Terug naar overzicht

Xpert-IT maakt voortaan deel uit van Online Grafics/Lab9

We vieren vandaag een nieuwe mijlpaal in ons bestaan. Een grote stap die ons klaarmaakt voor verdere groei. Groei die ons zal toelaten om een bredere waaier van diensten en producten aan te bieden. We worden deel van de Online Grafics/Lab9 groep!

 

 

Online Grafics/Lab9 is een Vlaams bedrijf en de afgetekende nummer 2 voor Apple in België, evenals de absolute leider in de grafische Apple-markt. Als Adobe Platinum Partner heeft de organisatie zelfs een Belgisch marktaandeel van 75%. Online Grafics is een speler gericht op bedrijven, met aanwezigheid in heel België. Haar dochterbedrijf Lab9Stores  is een Apple Premium Reseller met winkels in Aalst, Brugge, Brussel, Ieper, Kortrijk, Luik en Roeselare. De groep biedt ook opleidingen aan en heeft Apple Service Provider-punten op meerdere plaatsen.

We blijven onafhankelijk functioneren én hebben toegang tot alle mogelijkheden die deze groep biedt. Dat gaat dan onder meer over hun knowhow, diensten en producten. We ambiëren om in Antwerpen en Limburg een professioneel servicepunt voor Apple te worden. En we willen graag professionele grafische, bouw en architectuur-gerelateerde opleidingen  aanbieden. Dit als aanvulling op onze bestaande diensten op het vlak van verkoop, installatie, advies en professionele service. Ons voltallig team blijft aan boord en er is de ambitie om binnen dit en 5 jaar te groeien naar een 17-tal medewerkers.

Wil je graag alles weten over deze belangrijke stap in ons bestaan?
Benieuwd naar de mogelijkheden die de samenwerking met ons kersvers moederbedrijf voor jou kan bieden? Mail ons, of laat je gegevens achter op ons contactformulier en we contacteren je voor een afspraak!

Andere testimonials

Deel via social media