Grafische sector

Xpert-IT biedt maat-oplossingen voor de traditionele markt van Apple, de grafische sector. Zoals Adobe-oplossingen voor drukkerijen, video-bedrijven, uitgeverijen en reclamebureau’s. Of de integratie van performante data opslag-oplossingen om al uw kostbare data te bewaren. Xpert-IT helpt u van oriëntatie tot en met beheer van uw IT park en biedt u een onmisbare toegevoegde waarde.

Als ondernemer wilt u steeds de juiste oplossing, waarmee u bovendien up-to-date bent en blijft. Xpert-IT speelt op uw wensen in met een compleet gamma aan kwaliteitsvolle diensten en producten. Vanaf het eerste gesprek tot en met de support kan je rekenen op de ervaring en expertise van onze medewerkers.

Vanuit onze lange ervaring kunnen we u steeds de juiste maatwerkoplossing aanbieden, en dit tegen de juiste prijs.

Wat kunnen we voor u doen?

shutterstock_123960094

Schermen

De juiste kleurweergave op uw monitor is in prepress, fotografie, video en ontwerp zeer van belang. Bij het bewerken van foto’s is het is dan ook noodzakelijk om de foto’s zo natuurgetrouw mogelijk weer te geven.

Dit alles begint bij de keuze van een goede monitor. Voor gebruik in prepress, fotografie en video zijn specifieke eigenschappen van belang. De kijkhoek, welk panel, en welke kleurruimte, de manier van het ‘ijken’ ofwel kalibreren van het beeldscherm? Allemaal vragen die op kunnen komen bij de keuze van een monitor.

Calibratie

Calibratie van schermen en printers

Enfocus

Enfocus levert modulaire en betaalbare tools om gedurende de gehele productieketen de kwaliteit van opdrachten te waarborgen. Innovatieve oplossingen verbeteren de communicatie tussen ontwerp en productie terwijl de productiviteit en voorspelbaarheid worden vergroot door middel van het automatiseren van vaak terugkerende taken. Stapsgewijze toepassing vergroot de toegevoegde waarde dramatisch zonder dat de gebruikers geforceerd hun werkwijze moeten aanpassen.

Extensis

Extensis is een ontwikkelaar van fontbeheer en DAM (Digital Asset Management) software. Ze leveren eenvoudig te implementeren en te gebruiken oplossingen voor het beschermen en volledig benutten van uw investeringen op het gebied van fonts en digitale content.

Grootformaat printers

Leveren en plaatsen van grootformaat printers

Wacom

Wil jij de wereld wat creatiever maken? Wil je meer op expressieve en intuïtieve wijze met je computer werken? Of hou je van de kleurrijke wereld van manga en maak je graag je eigen karakters? Dat kan met de creatieve Wacom Intuos pentablet. Dankzij de innovatieve combinatie van een drukgevoelige pen en multi-touch mogelijkheden kun je met dit slimme apparaat gemakkelijker dan ooit je creativiteit, tekening, schilderij of fotobewerking naar een hoger niveau tillen.

Al onze producten en diensten worden geïnstalleerd en ondersteund door onze eigen mensen !

 

 

shutterstock_179874572

Wij bieden ook interessante lease- en financieringsmogelijkheden aan.
Interesse? Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Contacteer ons

Tevreden klanten